проблем с 146 1.4 т.с.от около две седмици ми дига мигновенно температурата от 80 до 100 за секунди и пак я сваля на 80. а днес дигна на 100 перката се включи но не пада.водна помпа или нещо друго.
Известие
Collapse
No announcement yet.
водна помпа или нещо друго
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ivan69bh Покажи съобщениеколега как се стига до помпата.Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщениеПомпата се върти от ангренажния ремък.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеДемек се сваля всичко и колата трябва да се презацепва послеAlfa Romeo 145 1.4 16V TS
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Да.Точно то влиза в горния отвор на разширителния съд и когато двигателя работи се вижда,че от него тече антифриз.
Ако няма циркулация,не се хващай директно за помпата,защото може самото маркуче да е запушено.Продухай го.Обезвъздуши системата и пробвай.
Колкото до помпата,виждам че колегите са ти обяснели защо е по добре да не е тя.
Успех.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
термостата ми е на 5 , 6 месеца.и решихме че не е от там не е възможно да се е запушило там . помпата я свалихме и нищо всичко наред .събрахме я.и решихме пак да видим накрайничето на термостата отвихме и запушено с локтаит.сега положението е лошо не пали като преди от четвърт
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan69bh Покажи съобщениетермостата ми е на 5 , 6 месеца.и решихме че не е от там не е възможно да се е запушило там . помпата я свалихме и нищо всичко наред .събрахме я.и решихме пак да видим накрайничето на термостата отвихме и запушено с локтаит.сега положението е лошо не пали като преди от четвъртAlfa Romeo 145 1.4 16V TS
Audi A4 1.9 TDI
Comment
Comment